Dagelijks krijgen wij vragen binnen, om deze reden zetten we alle informatie even op een rij:

Wij hebben deze FAQ gemaakt om de meest gestelde vragen te beantwoorden, krijg je door het lezen van de FAQ nog geen antwoord op je vraag stuur ons dan gerust een email!

Wat is beltegoed cashen?

Beltegoed cashen is een vrij simpel systeem, telefoonproviders maken gebruik van belbundels of prepaidkaarten waarbij na verloop van een bepaalde termijn je beltegoed of minuten komen te vervallen. Dit kost u als gebruiker dus geld! Wij zorgen ervoor dat u deze belminuten of prepaidtegoed nog kan omzetten in cash door te bellen met ons nummer krijgt u per keer 0.65 cent op uw account.

Kan je met ieder abbonement beltegoed cashen?

Nee, het is van belang dat 0900 nummers binnen uw belbundel vallen, bij prepaid is dit standaard het geval. Weet u het dus niet zeker informeer hier dan eerst naar!

Is beltegoed cashen legaal?

Ja, beltegoed cashen is legaal. Het is uw geld en u kunt bepalen wat u met uw geld doet. Wij zorgen voor een service tussen u en uw provider.

Hoe werkt het systeem?
Je belt naar een 0909-nummer (1.30 euro per gesprek) en je krijgt een pincode. Deze pincode vul je in op de site en vervolgens ontvang je automatisch 0.65 bij je saldo!

Wanneer krijg ik uitbetaald?
Een uitbetaling moet je aanvragen, indien je saldo meer dan 2.00 is kan je overgaan tot uitbetaling. Het volledige bedrag wat openstaat zal worden uitbetaald.

Wanneer krijg ik niet uitbetaald?
-Als er door onze betalingsprovider is vastgesteld dat er met gestolen simkaarten is gebeld
-Als wij niet uitbetaald worden door onze betalingsprovider.(GSM provider heeft bijv het geld niet overgemaakt aan onze betalingsprovider)

Wat krijg ik per gesprek?
Je krijgt per gesprek 0.65 bij je saldo.

Mijn vraag staat er (nog) niet tussen.
Neem contact op via de "contact" knop in het menu, wij zullen uw e-mail proberen binnen 24 uur te beantwoorden.Link Toevoegen
Spellen
Spelletjes
Prijsvragen